Gezonde en voedende huidverzoring

Gepubliceerd op 5 juni 2023 om 16:54

De natuurlijke en biologische huidverzorginsproducten van Pure Nature zijn handgemaakt met liefde en bevatten GÉÉN WATER!

Waarom niet?

 

In de meeste (gezichts)verzorgingsproducten is het hoofdingrediënt water (aqua), deze staat dan als een van de eerste in het rijtje van ingrediënten. Wanneer je stopt met smeren, is de kans groot dat je huid trekkerig en droog aanvoelt; je huid is afhankelijk geworden van water als ingrediënt en is van zichzelf niet meer in balans. Het zou dus kunnen dat je huid in eerste instantie wat droger wordt. Dit trekt vanzelf bij en een voedende (stralende huid) crème of olie brengt je huid en hydratatie weer in balans. 

Voor een optimaal resultaat gebruik je de Stralende huid serum of Goudsbloemolie in combinatie met de Stralende huid crème en de Rozenspray.

De Rozenspray is een hydrolaat en in dit geval uniek doordat het de etherische oliën nog bevat waardoor deze super krachtig en heilzaam is (in de meeste gevallen is het een restant product van het destilleren van de etherische olie).  Het water wat het hydrolaat bevat kan je huid opnemen zoveel dat het kan opnemen (in plaats van te veel zoals bij een crème op basis van water). De unieke toevoeging van biologische plantaardige glycerine zorgt ervoor dat de huid het vocht ook kan vasthouden. De Damascus Roos is de koningin van de bloemen met haar hemelse geur en staat bekend om haar huidverzorgende eigenschappen, het in balans brengen van het hormoonstelsel en ondersteunt het emotioneel welzijn. Deze rozenspray heeft dan ook verzorgende én harmoniserende eigenschappen; het werkt zowel verkwikkend als kalmerend en versterkt de huid.

De heerlijke rijke Stralende huid serum op basis van speciaal geselecteerde biologische oliën met anti-age effect laat je huid stralen! Deze rijke mix van oliën ondersteunen bij het herstellend vermogen van de ouder wordende huid en het bindweefsel. Deze unieke combinatie verstevigd de huid, verminderd fijne lijntjes en houdt de huid elastisch.

De Stralende huid crème met de zeer rijke biologische sheabutter (ongeraffineerd) als basis van deze crème zorgt ervoor dat je je huid optimaal ondersteund en voedt. De speciaal geselecteerde oliën zorgen voor ondersteuning bij het herstellend vermogen van de ouder wordende huid en het bindweefsel. Deze unieke combinatie houdt de huid elastisch, verminderd fijne lijntjes en verstevigd de huid.

Benieuwd naar deze producten? Voor meer info check deze link naar huidverzorging:

https://www.purenaturebysuus.nl/huidverzorging

 

Tip: hydratatie van binnenuit is de key voor een gezonde huid, dus drink altijd voldoende (gezuiverd) water op een dag! Daarnaast ondersteund een gezonde leefstijl een gezonde huid.

De beschreven producten:

  • Zijn geschikt voor alle huidtypen. Zeer geschikt voor de rijpere huid en de gevoelige en geïrriteerde huid.
  • Voeden en verstevigen de huid.
  • Anti-rimpel effect.
  • 100% natuurlijk.
  • *Met biologische ingrediënten

*Tegenwoordig lees je vaak ‘100% natuurlijk’ op verpakkingen. Echter betekent ‘natuurlijk’ nog niet ‘biologisch’. ‘Natuurlijk’ wil dus niks zeggen over de kwaliteit, alleen dat het uit de natuur komt; zolang de planten bespoten zijn, bevatten de producten hiervan ook veel gifstoffen. Omdat de huid ons grootste orgaan is met een sterk absorberend vermogen is het beter om zo’n zuiver mogelijke biologische producten te gebruiken zodat je je huid ook werkelijk ondersteunt en voedt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.