Reactie plaatsen

Reacties

Jet Broeckaert
3 maanden geleden

27-02-23 Net als velen van jullie was ik op zoek naar producten waarvan ik zeker wist dat ik ze met en gerust hart kan gebruiken. En dat doe ik tot de dag van vandaag nog steeds, en zou ik zeker niet meer zonder de rozenspray, stralende huid olie of de yoni steam willen. En het mooiste van al, is dat ik weet dat ik er een hardwerkende prachtige vrouw mee steun!

Elise
3 maanden geleden

Wat een aanrader is het om bij Suus te bestellen!
Ik heb de propolis en echinacea - super fijn voor onze weerstand. En de breathe balm werkt heel fijn voor ons hele gezin. Ook de krachtthee is erg lekker en fijn. Maar mijn favoriet blijft denk ik de rose water spray - heer-lijk!

Hetty
4 maanden geleden

De propolis tintuur besteld bij Suus. Daarmee ben ik verzekerd van een product van topkwaliteit omdat ik weet dat Suus met veel passie, liefde en toewijding haar producten zèlf maakt van eigen biologische teelt.
Jammer dat je gaat verhuizen, buuv. Ik wens jullie een geweldige, productieve en gelukkige toekomst toe, elders in het land! Lieve groet van Hetty 🍀👍.

Lisanne
5 maanden geleden

Ontzettend blij dat ik de producten van Suus heb ontdekt sinds mijn zoontje is geboren. Ik ben ontzettend fan van de babyzalf die wonderen heeft verricht bij luieruitslag en tepelkloven. De ehbo zalf heeft ervoor gezorgd dat de extreme droogte/het eczeem op de armen en benen van mijn baby nu ontzettend rustig is. Geen roodheid en opengekrabde armpjes meer.

Ik raad nu iedereen deze producten aan als ik ook maar iets hoor over luieruitslag, pijnlijke tepels door de borstvoeding of droogte/eczeem.

Daarnaast is Suus ontzettend behulpzaam, vriendelijk en denkt graag met je mee. Dankjewel daarvoor! Je hebt mij en vooral ook mijn zoontje enorm geholpen!🙏🏼✨

Aike
6 maanden geleden

Ik heb allerlei producten bij Suus besteld voor het einde van mijn zwangerschap, kraamtijd en voor de baby. Alles wat ik nog zocht en nodig had op een website, en ook nog lokaal en met liefde gemaakt. Ik ben helemaal blij:) Dankjewel Suus!

Mayke
9 maanden geleden

Ik vergat onlangs mijn gezicht in te smeren, wat ik me gedurende de dag realiseerde. Dat zou vroeger, met andere crèmes op basis van water, al veeeel eerder merkbaar zijn geweest: dan had ik meteen een ‘trekkerige’ huid. Nu dus niet meer, omdat er in de producten van PureNature geen water zit, waar mijn huid in geval van andere crèmes dus ‘verslaafd’ aan was geworden. Ik raad iedereen dan ook de stralende huid crème aan, maar ook de olie op basis van calendula is erg fijn als nacht’creme’.

Anne
een jaar geleden

Mijn zoontje van 2 had al bijna 3 maanden een wondje op zijn voorhoofd dat telkens weer openging of werd opengekrabd. Op advies van de huisarts vaseline en purol gesmeerd, maar het werkte niet. De instagrampagina van Suus werd getipt door een bekende en ik heb (na goed advies van Suus) de EHBO-zalf gekocht en na 2 weken gebruiken zit het wondje op mijn zoontjes hoofd eindelijk dicht! Ik blijf nog even doorsmeren op advies van Suus om het gevormde litteken te verminderen. En het zalfje ruikt ook nog eens heerlijk! Top product en idem service, bedankt!

Hetty
een jaar geleden

Mijn moeder van 92 had vreselijke uitslag op haar been. Na onderzoek bleek er geen diagnose te stellen. Snel bij Suus smeerwortelolie voor mijn moeder gehaald en binnen enkele dagen was de uitslag bijna verdwenen. Fantastisch! Overigens is smeerwortel voor vele doeleinden inzetbaar. Prima middel!

Marlies
een jaar geleden

Mijn eerste potje Stralende Huid Crème is bijna leeg en ik ga zeker een nieuwe bestellen!!
Deze crème is echt super!
Ik ben 59 en was al een tijd op zoek naar een goede, voedende crème.
En die heb ik nu gevonden.
Heel blij mee!!

Victoria
een jaar geleden

Met al jaren hevige menstruaties en bijbehorende klachten kwam ik met Suus en Pure Nature in aanraking. Haar krachtthee bood tijdens mijn eerstvolgende cyclus al verlichting, zo fijn! Nu ga ik de vrouwenmanteltinctuur gebruiken en hoop ik dat die ook haar magie mag uitwerken. Naast mooie producten en heerlijke theeën is Suus ook nog eens een hele fijne vrouw. Alleen maar aan te raden!